1 / 1
Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask
Versio:100 ml
44 €
- Voidaan lähettää heti
- Saat tälle tuotteelle ilmaisen toimituksen ·
Saatavilla 1 myymälässä ·
Kosteuttava
Kuiva iho
Kiehl'sin tehokkaasti kosteuttava kasvonaamio kuivalle iholle auttaa stabiloimaan ihon kosteussuojaa ja ehkäisemään kosteuden menetystä yön aikana. Naamio sisältää 10,5 % skvalaania ja jäätiköistä peräisin olevaa glykoproteiinia, jotka tunnetaan ihoa ravitsevina ja vahvistavina ainesosina. Koostumus sulautuu ihoon kasvoöljyn tapaan. Iho näyttää herätessä ravitulta ja täyteläiseltä. Iho menettää yöllä jopa 93 % enemmän vettä, koska se tuottaa vähemmän öljyä nukkuessasi. Ihon kuivuus voi häiritä suojakerroksen tasapainoa ja aiheuttaa kuivia läiskiä. Iho voi hilseillä ja tuntua kireältä ja suojattomalta. Kiehl'sin vahvistava ja kosteuttava kasvonaamio auttaa stabiloimaan ihon suojakerrosta yön aikana sitomalla kosteutta ihoon. Tuloksena on pehmeämpi, vahvempi ja täyteläisempi iho. Useita käyttötapoja: Sopii käytettäväksi kasvomaitona lian ja epäpuhtauksien poistamiseen. Hiero sormenpäillä pieni määrä tuotetta kuivalle iholle ja pyyhi pois vanulapulla. Jos haluat syväpuhdistuksen, anna vaikuttaa 90 sekuntia ennen kuin pyyhit naamion pois. Voidaan käyttää 15 minuutin kasvohoitona tehokosteuttamaan ylimääräisen hoidon tarpeessa olevia kuivia alueita. Levitä näkyvä kerros iholle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. - Vegaaninen - Sisältää kestävästi valmistettua skvalaania ja jäätiköistä peräisin olevaa glykoproteiinia. - Purkki on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista.
Ihotyyppi | Kuiva |
Ominaisuudet | Kosteuttava |
Sisältö | 100 ml |
Yksikköhinta | 440 €/l |
Brändi | Kiehl’s |
Sarja | Kiehl's Ultra Facial |
Kategoria | Yönaamio |
Näytä kaikki | Kiehl’s Yönaamio |
Näytä kaikki | Kiehl's Ultra Facial Yönaamio |
Tuotenumero | 780759 |
Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.
- Visa
- Mastercard
- Klarna
- MobilePay
Arvostelut
Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää