1 / 1
Versio:15 ml
152 €
Ansaitset 1520 KICKS Club -pistettä
  • Voidaan lähettää heti
  • Saat tälle tuotteelle ilmaisen toimituksen ·

Saatavilla vain verkossa

La Prairie Skin Caviar Eye Essence on kevyt ja kosteuttava geeli, joka liukuu iholla vaivattomasti ja imeytyy nopeasti, mikä tekee siitä olennaisen osan kasvojenhoitorutiiniasi. Se ehkäisee hellävaraisesti silmänalusten turvotusta sekä kiinteyden menetystä, kuivuutta ja hienoja juonteita. Kaviaariuutteita ja Exclusive Cellular Complex™ -yhdisteen sisältävä geeli kosteuttaa ja virkistää silmänympärysihoa jättäen sen sileäksi ja pehmeäksi ja pohjustaa sen meikille. Käytä rauhoittavaa silmänympärysgeeliä aamuin ja illoin. Levitä pieninä nokareina silmänalusiholle ulkonurkasta sisänurkkaan ja anna imeytyä kokonaan. Levitä seuraavaksi Skin Caviar Eye Lift, joka kohottaa ja kiinteyttää silmänympärysaluetta poikkeuksellisesti.

• La Prairien Skin Caviar Eye Essence kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa sekä häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia välittömästi ja pitkällä aikavälillä

• Tämä kiinteyttävä silmänympärysgeeli rauhoittaa ja kiinteyttää samalla vähentäen turvotuksen tunnetta

• Kaviaariuutteita ja Exclusive Cellular Complex™ -yhdisteen sisältävä silmänympärysgeeli kosteuttaa ja virkistää jättäen silmänympärysalueen rauhoittuneeksi ja energisoituneeksi

• Tämän silmänympärysgeelin kevyt rakenne liukuu vaivattomasti iholla ennen imeytymistä, joten se on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön normaalille ja kuivalle iholle

• 90 vuoden sveitsiläisen solutieteen tukemana ja käyttämällä aktiivisia ainesosia La Prairie tekee ihonhoidosta taidetta
Sisältö15 ml
Yksikköhinta10.133,33 €/l
BrändiLa Prairie
SarjaSkin Caviar
KategoriaSilmänympärysseerumi
Näytä kaikkiLa Prairie Silmänympärysseerumi
Näytä kaikkiSkin Caviar Silmänympärysseerumi
Tuotenumero1002823

Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • MobilePay

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää