1 / 1

EIMI Nutricurls Boost Bounce Mousse

Versio:300 ml
25 €
Ansaitset 250 KICKS Club -pistettä

Ostettavissa vain verkosta

Loppuunmyyty myymälässä

Ilmainen toimitus yli 29 € ostoksille ·
Wella Professionals EIMI Nutricurls Boost Bounce on ammattimainen kiharoita vahvistava muotovaahto laineikkaille ja kiharille hiuksille. Antaa hiuksille rakennetta ja kiiltoa sekä vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä jopa 72 tunnin ajan. Auttaa suojaamaan lämmöltä ja kuivumiselta föönauksen aikana. Tuotteessa on hedelmäinen tuoksu ja kevyt pito.
1. Ravista hyvin ennen käyttöä.
2. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvoihin.
3. Anna hiusten kuivua tai föönaa vahvan ja luonnollisen tuen saamiseksi.
4. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä yhdessä Wella Professionals EIMI Nutricurls Soft Twirl Foam -vaahdon ja Wella Professionals EIMI Nutricurls Fresh Up Anti Frizz -suihkeen kanssa.
Aqua, Propane, Butane, VP/VA Copolymer, PVP, Isobutane, Chitosan, PCA, Phenoxyethanol, Panthenol, Polyquaternium-16, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Disodium EDTA, Methylparaben, Laureth-4, Cetrimonium Chloride, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Geraniol, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone

HUOMAUTUS: Edellä mainitun sisällön ja KICKSiltä saamasi tuotteen ainesosaluettelon välillä voi olla pieniä eroja. Siksi suosittelemme, että tarkistat aina vastaanottamasi tuotteen ainesosaluettelon.

Sisältö1 stk
BrändiWella Professionals
KategoriaHiuskiinteet
Näytä kaikkiWella Professionals Hiuskiinteet
Tuotenumero94027377
EAN4064666213408
Valmistaja EU:ssaWella Germany GmbH
Berliner Allee 65
64295 Darmstadt
Germany
Valmistajan yhteystiedot[email protected]

Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
Olemme helpottaneet ammattilaislaatuisten kampaamotuotteiden löytämisen merkinnällä "Pro Hair".
Haluatko nähdä sisällön?
Sisältö näkyy, jos hyväksyt toiminnalliset evästeet

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää