1 / 1

Weekend Brow Eyebrow Tint

Variant:140 Espresso
20,90 €
Optjen 209 point hos Club Matas

Forhandles kun online

Loppuunmyyty myymälässä

Ilmainen toimitus yli 29 € ostoksille ·
Milani WEEKEND BROW Haluaisitko täyteläiset kulmakarvat, jotka eivät näytä liian maalatuilta? Milanin Weekend Brow -kulmakynällä täydennät kulmakarvasi höyhenenkevyesti ja luonnollisen näköisesti. Tuotteen vedenkestävät polymeerit ja tahraamaton koostumus saavat sen kestämään koko päivän.
100 % vegaaninen.
Soft Brown (120) Ingredients: Water / Aqua / Eau, Glycerin, Alcohol, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, PVP, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-21, Red 40 (CI 16035), Yellow 5 (CI 19140), Black 2 (CI 77266) (nano). Medium Brown (130) Ingredients: Water / Aqua / Eau, Glycerin, Alcohol, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, PVP, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-21, Red 40 (CI 16035), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 CI 42090, Black 2 (CI 77266) (nano). Espresso (140) Ingredients: Water / Aqua / Eau, Glycerin, Alcohol, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, PVP, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-21, Red 40 (CI 16035), Black 2 (CI 77266) (nano)

HUOMAUTUS: Edellä mainitun sisällön ja KICKSiltä saamasi tuotteen ainesosaluettelon välillä voi olla pieniä eroja. Siksi suosittelemme, että tarkistat aina vastaanottamasi tuotteen ainesosaluettelon.

Sisältö1 stk
BrändiMilani
KategoriaKulmakynät
Näytä kaikkiMilani Kulmakynät
Tuotenumero94019825
EAN0717489444033
Valmistaja EU:ssaCoSiChem AG
Ernst-Lemmer-Straße 23
35041 Marburg
Germany
Valmistajan yhteystiedot[email protected]

Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää